Αγανακτισμένοι my ass

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

well, υποτίθεται εδώ θα γραφα σοβαρά. Πούτσες μπλε. Ήθελα να το βάλω ΚΚΡ αλλά δεν μου κάθεται καλά στο μάτι.

Παντού εδώ και μια βδομάδα βλέπω διάφορα παιδάκια, νεανίες, νέους και κάθε καρυδιάς καρύδι να μιλάει για τους "Αγανακτισμένους". Το τι είναι οι αγανακτισμένοι δεν χρειάζεται να το αναλύσω i think.
Παντού όλοι λουλουδάκια και χαρούλες ας κατέβουμε να διαδηλώσουμε ειρηνικά και αρχίδια μύδια για έναν λόγο που ανάθεμα και αν ξέρετε ρε πουθενάδες.
Και άντε, δίνω ένα δίκιο σε ένα 5-7% που ξέρει για ποιόν γαμημένο λόγο πάει να διαδηλώσει. Το υπόλοιπο 93% θα βρεθεί να διαδηλώνει υπέρ του λαθρομετανάστη, κατά αυτού, για τους μπάτσους υπέρ και κατά, για τα παιδιά στην Αφρική και για τον πούστη τον Ζούκερμπερκ που θα κάνει επί πληρωμής το facebook.
Ποιοι φταίνε γι αυτό το ρεζίλι; Όπως το κόβω οι μαλάκες οι Ισπανοί με το σύνθημα τους "Πιο σιγά γιατί κοιμάται η Ελλάδα".
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

Πάρτε το χαμπάρι ρε μαλάκες, η Ελλάδα δεν ξυπνάει, πλευρό αλλάζει.
Μόνο και μόνο από το γεγονός ότι αυτή η κίνηση έγινε από κάποιους οι οποίοι απλά τσιγκλήστηκαν από αυτό το σύνθημα καταλαβαίνουμε το γελοίο της όλης υπόθεσης.
Σαν τα παιδάκια στο δημοτικό:
"Σκαρφάλωσε στο δέντρο ρε"
"Άσε με ρε"
"Χαχαχα ο Γιαννάκης είναι πουστάρα και δεν ανεβαίνει στο δέντρο"
"Εγώ πουστάρα ρε; Τώρα θα δεις! Αχχργκ να ένα κλαδί, αααχχχχχερκ ανέβηκα και στο δεύτερο αααααχργκ ανέβηκα ΜΑΛΑΚΑ ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ;;;;;"

Επαναπαύεστε με αυτή τη παπάρα νομίζοντας ότι διαδηλώνετε. Με μια γαμημένη διαδήλωση που , ελπίζω να μαι λάθος, έχει αρχή και τέλος. Και φυσικά μαζεύοντας αρκετό κόσμο μόνο στις μεγαλουπόλεις. 70 χιλιάρικα Αθήνα και άλλα τόσα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Θα μου πεις αναλογικά με τους πληθυσμούς πάνω κάτω έτσι θα πρεπε να ναι. Όχι, γιατί κ αυτοί που κατεβαίνουν, αντί να χαν τουλάχιστον την αξιοπρέπεια να μην κατέβουν όσο φραπεδόμαγκες τους γέννησε η μάνα τους κατεβαίνουν με ένα ύφος "ουφ, βρήκα πως θα σκοτώσω την Παρασκευή μου".
Στην Ισπανία, που αδίκως δεν συνεχίζουν το σύνθημα τους ξημεροβραδιάζονται στα σημεία που διαδηλώνουν. Νιώθετε;

Αλλά τι τα λέω; Να τα διαβάσει ο μαλάκας Έλληνας που η πρώτη του αντίδραση θα ναι να με πει κομμουνιστή φασίστα μάγκα του pc? Μπορεί και να μαι. Αλλά τουλάχιστον αυτό που είμαι μπορώ να το στηρίξω.


Κάτι τελευταίο. Σας βάζω στην θέση των αρμόδιων. Ελάτε, γίνετε αρμόδιοι. Έχετε από κάτω τον όχλο που κάνατε εσείς.
Seriously, πόσες είναι οι πιθανότητες να σας συγκινήσει ένας ήρεμος όχλος που βρίσκεται από κάτω σας;

Να το θέσω αλλιώς: Σήμερα δεν έκανες στα παιδιά σου μακαρόνια όπως τους είπες αλλά μπρόκολο. Τα πήραν τα παιδιά σου και καθήσαν έξω από την κουζίνα κοιτώντας σε και φωνάζοντας ενίοτε "Μαμά κακιά φάε εσύ τα μπρόκολα" αλλά με όριο ώστε να μην σας πειράξουν και τα νεύρα. Θα τους κάνετε μακαρόνια;


Αυτά που λέω είναι λίγο ασυνάρτητα και χωρίς ειρμό αλλά σιγά μην ασχοληθώ με κάτι που μόνο 8-10 άτομα θα απασχολήσει σοβαρά.


Ο "αγώνας" για τον οποίον έχετε θυσιάσει το απογευματιάτικο e-flirt σας εδώ και μια βδομάδα δεν θα κριθεί από πορείες με ημερομηνίες λήξης.


Τα φιλιά μου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου